Tel : +32 497 77 77 99
Home

Revisie van alternatoren voor boten en varend materieel

De laad- en startproblemen van een boot zijn legio. De oorzaak is niet ver te zoeken : water of nog erger, ZEEWATER. De laad- en startonderdelen worden zwaar op de proef gesteld, en kennen meestal een korte levensduur.

Nochthans is de bedrijfszekerheid van een vaartuig van het primair belang voor de opvarenden. Het uitvallen of niet opstarten van een bootmotor kan niet te overziene gevolgen hebben.

Daarom leveren wij voor de vaartuigtoepassingen enkel ' high duty' units, met een waarborg van 2 jaar.Ook revisies worden op vraag uitgevoerd.

Het opzoeken van laad- en startproblemen is bij een boot complex. Er zijn steeds 2 circuits aanwezig, het circuit van de verbruikers, en het startcircuit.

Om de kosten te beperken is het in vele gevallen aan te bevelen om eerst een aantal testen uit te voeren op het vaartuig, alvorens de starter binnen te brengen. In de helft van de cases zit het probleem niet bij de unit.

Daarom komt Revistar op Uw vraag bij U langs op de boot om de juiste diagnose te stellen, en dit  tegen een betaalbaar tarief.