Tel : +32 497 77 77 99
Home

Startmotoren

Reviseren, herstellen, verkopen en ruilen van starters

Bij Revistar zijn we gespecialiseerd in de voertuigen elektro techniek. Dat is de sterkte van ons bedrijf. Al onze medewerkers zijn technisch geschoold.

Onze service is niet enkel verkoop en reparatie, ook onze “know how” stellen wij graag ten dienste aan externen.

Contacteer ons

Startmotor revisie

Op uw wens wordt een prijsbestek gemaakt voor een revisie. Nadat we uw startmotor testen, kiest U zelf tussen een nieuwe unit of om het oude te laten herstellen.

Bij Revistar hebben we een ruim assortiment van stock in elke productgroep. Uiteraard leveren wij spoedig de gewenste artikelen die we niet in voorraad hebben.

Dit alles binnen een redelijke termijn.

Niet enkel voor auto's

Buiten het herstellen, verkopen of ruilen van startmotoren voor auto’s hebben wij ook een ruim assortiment op het gebied van vrachtwagens, motoren, landbouwmachines, boten en industriële toepassingsgebieden.

Originele onderdelen

Bij de revisie van starters gebruiken wij veelal originele onderdelen. Hierdoor is kwaliteit en bedrijfszekerheid gegarandeerd. Door het gebruik van hoogwaardige componenten kunnen wij op gereviseerde startmotoren waarborg geven.

Laad- of startproblemen

Het is ook steeds mogelijk om het voertuig met laad- of startproblemen binnen te brengen. De herstelling gebeurt dan van A tot Z in onze hypermoderne werkplaats, en dit aan een zeer concurentiële prijs.

 

Naast herstellen en reviseren van startmotoren, doen we dit ook herstelling en revisie van alternatoren en dynamo's.

startmotoren revistar ruil
Revistar hersteld uw defecte startmotor
Wij hebben een ruim aanbod aan ruilonderdelen